Spring naar inhoud

De massages

Ik bied twee soorten massages aan; ontspanningsmassage en chakramassage. Hieronder staat meer informatie over deze twee massagevormen. Twijfel jij over welke massage het beste bij jou past? Neem dan contact met mij op.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage richt zich op spanning die vast zit in het lichaam en het loslaten hiervan. Wanneer er klachten zijn is spanning vaak duidelijk te voelen. Echter is er vaak spanning aanwezig in je lichaam zonder dat jij dit door hebt. Tijdens de massage pas ik verschillende technieken toe om deze spanning te verlichten. Dit zijn technieken uit de klassieke massage, pulsing, stretching, energetische massage, integrale massage en triggerpoint therapie . Ik masseer met aandacht en vanuit rust, zodat jij (op jouw eigen tempo) meer ruimte kan geven aan deze gebieden.

Voor wie is deze massage?

De ontspanningsmassage verlicht spierspanning en hieraan gerelateerde klachten en maakt jou meer bewust van de gebieden in jouw lichaam waar spanning zit.

  • Er wordt lichte tot stevige druk toegepast.
  • De ontspanningsmassage duurt 30 minuten of 60 minuten.
  • Het tarief voor deze massage vind jeΒ hier

Chakramassage

Er zijn zeven grote draaiende energiecentra in het lichaam die met elkaar in verbinding staan, maar elk hun eigen fysieke en mentale eigenschappen en uitwerkingen hebben. Deze energiecentra heten chakras (wielen).

De chakramassage is een massage van kruin tot voeten, gericht op deze zeven chakras in het lichaam. Het is een zachte en diep ontspannende massage. De massage maakt je meer bewust van jouw energie en de verhoudingen hiervan in de verschillende chakras.

De gebieden die worden gemasseerd zijn: rug, benen, voeten, buik, schouders, armen, handen, hoofd en nek. Omdat de energieverdeling bij iedereen anders is, zullen bepaalde gebieden tijdens de massage meer tijd en aandacht vragen dan andere.

Voor wie is deze massage?

De chakramassage is een aanrader voor iedereen die toe is aan ontspanning. Ook is hij ook heel geschikt voor mensen die bewust willen worden van hun eigen energie.

  • Bij deze massage wordt alleen zachte druk toegepast.
  • De chakramassage duurt ongeveer 90 minuten
  • Het tarief voor deze massage vind jeΒ hier