Spring naar inhoud

Over Moniek

Ik ben Moniek van Dijk, geboren in Zwolle in 1986. Sinds maart 2017 heb ik in Zwolle een massagepraktijk aan huis in de wijk Westenholte.

Ik hou van de natuur, van dieren en de buitenlucht. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan wandelen, lezen, yoga, tijd doorbrengen met dierbaren en mij verder ontwikkelen als persoon en als masseur.

Ben jij benieuwd naar wat ik nog meer binnen en buiten de praktijk doe? Volg Moniek Masseert dan op Facebook en Instagram

Mijn visie op massage

Wat ik het belangrijkste vind bij het geven van iedere massage is dat jij ervaart dat ik de massage volledig op jou afstem.  Ik volg bij de massage altijd mijn gevoel en kijk wat er op dat moment nodig is en het beste bij jou past.

Mijn visie op masseren is dan ook dat geen enkele massage hetzelfde zou mogen zijn.

Massage ervaring

In 2015 heb ik voor het eerst een cursus voor ontspanningsmassage in Zwolle gevolgd. Ik merkte dat masseren mij veel voldoening gaf. Ik vind het heel waardevol en dankbaar om iemand een moment van rust en ontspanning te kunnen geven. Tegelijkertijd kan ik tijdens het masseren mijn eigen denken tot rust brengen.

In 2016 heb ik mij verder verdiept in de massagewereld door het volgen van een opleidingsjaar Integrale Massage. Tijdens deze opleiding heb ik ontzettend veel geleerd. Hierbij werden oosterse en westerse massagetechnieken gecombineerd vanuit een holistische visie (de verbinding tussen lichaam, geest en ziel),

In 2018 heb ik een cursus chakramassage gevolgd en met veel plezier bied ik deze massagevorm nu ook aan.

Begin 2019 heb ik een cursus triggerpoint therapie gevolgd en later dit jaar volg ik een cursus yoga massage.

Met heel veel enthousiasme blijf ik mij als masseur steeds verder ontwikkelen.