Spring naar inhoud

Over Moniek

Ik ben Moniek van Dijk, geboren in Zwolle in 1986. Sinds 2015 woon ik samen met mijn vriend en onze hond met veel plezier in de Zwolse wijk Westenholte en sinds maart 2017 heb ik een massagepraktijk aan huis.

Ik hou van de natuur, van dieren en de buitenlucht. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan wandelen, lezen, yoga, tijd doorbrengen met dierbaren en mij verder te ontwikkelen als persoon en als masseur.

Ben jij benieuwd naar wat ik nog meer binnen en buiten de praktijk doe? Volg Moniek Masseert dan op Facebook en Instagram

Mijn visie op massage

Wat ik het belangrijkste vind bij het geven van iedere massage is dat jij ervaart dat ik de massage volledig op jou afstem. Ik volg bij de massages mijn gevoel en kijk wat er op dat moment nodig is en het beste bij jou past. Hierdoor is geen enkele massage hetzelfde.

Massage ervaring

In 2015 heb ik voor het eerst een cursus voor ontspanningsmassage in Zwolle gevolgd. Ik merkte dat masseren mij veel voldoening gaf. Ik vind het heel waardevol en dankbaar om iemand een moment van rust en ontspanning te kunnen geven. Tegelijkertijd kan ik tijdens het masseren mijn eigen denken tot rust brengen.

In 2016 heb ik mij verder verdiept in de massagewereld door het volgen van een opleidingsjaar Integrale Massage, waarbij oosterse en westerse massagetechnieken gecombineerd vanuit een holistische visie (de verbinding tussen lichaam, geest en ziel). Tijdens deze opleiding heb ik ontzettend veel geleerd.

In 2018 heb ik een cursus chakramassage gevolgd, waarbij ik mij hebt verdiept in deze energiecentra van het lichaam en hun connectie op fysiek en mentaal gebied.

In 2019 heb ik de cursussen triggerpoint therapie en hoofdpijnmassage gevolgd.

In 2021 kijk ik uit naar een cursus lage rugpijn massage en een cursus bindweefselmassage.