Spring naar inhoud

De massages

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is gericht op het bewust worden van spanning die vast zit in het lichaam en het loslaten hiervan. Soms voel je voor jezelf heel duidelijk gebieden of spieren waar spanning vast zit, maar vaak zijn er ook gebieden waar zich onbewust spanning heeft vastgezet. Tijdens de massage pas ik verschillende technieken toe uit de klassieke massage, pulsing, stretching, energetische massage en integrale massage. Ik werk met aandacht en vanuit rust, zodat jij (op jouw eigen tempo) meer ruimte kan geven aan deze gebieden.

Voor wie is deze massage?

De ontspanningsmassage kan verlichting geven bij fysieke klachten, maar biedt ook een moment van rust (zowel mentaal als fysiek) aan wie dat nodig heeft.

Er wordt lichte tot stevige druk toegepast, afhankelijk van de wensen van de klant.
De ontspanningsmassage duurt 30 minuten of 60 minuten

Chakramassage

Er zijn zeven grote draaiende energiecentra in het lichaam die met elkaar in verbinding staan, maar elk hun eigen fysieke en mentale eigenschappen en uitwerkingen hebben. Deze energiecentra worden chakras (wielen) genoemd.

De chakramassage is een massage van kruin tot voeten, gericht op deze zeven chakras in het lichaam. Het is een zachte en diep ontspannende massage. De massage maakt je meer bewust van jouw energie en de verhoudingen hiervan in de verschillende chakras.

De gebieden die worden gemasseerd zijn rug, benen, voeten, buik, schouders, armen, handen, hoofd en nek. Omdat de energieverdeling bij iedereen anders is, zullen bepaalde gebieden tijdens de massage meer tijd en aandacht vragen dan andere.

Voor wie is deze massage?

De chakramassage is een aanrader voor mensen die beter in contact willen komen met en bewust willen worden van hun eigen energie, maar ook voor iedereen die toe is aan ontspanning.

Bij deze massage wordt alleen zachte druk toegepast.
De chakramassage duurt ongeveer 90 minuten