Spring naar inhoud

Over Moniek

Ik ben Moniek van Dijk, geboren in Zwolle in 1986. Ik hou van de natuur, van dieren en de buitenlucht. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan wandelen, lezen, yoga, tijd doorbrengen met dierbaren en mij verder ontwikkelen als persoon en als masseur.

In 2015 volgde ik voor het eerst een basiscursus ontspanningsmassage. Ik merkte hierbij dat het geven van massages mij veel voldoening geeft omdat ik niet alleen een ander een moment van rust en ontspanning kan geven, maar ik mijn eigen denken tijdens het masseren ook tot rust kan brengen. In 2016 heb ik mij daarom verder verdiept in de massagewereld door het volgen van een opleidingsjaar Integrale Massage bij Positive Touch. Tijdens deze opleiding, waarbij oosterse en westerse massagetechnieken worden gecombineerd vanuit een holistische visie (de verbinding tussen lichaam, geest en ziel), heb ik ontzettend veel geleerd.

In maart 2017 ben ik mijn massagepraktijk aan huis in Zwolle in de wijk Westenholte gestart.

In 2018 heb ik een cursus chakramassage gevolgd en met veel plezier bied ik deze massagevorm nu ook aan. Op de planning voor 2019 staat op dit moment een cursus triggerpoint therapie. Met veel enthousiasme blijf ik mij als masseur steeds verder ontwikkelen.

Bij de massages die ik geef volg ik mijn gevoel en kijk wat er op dat moment nodig is en bij jou past. Ik laat jou bewust worden van spanning die vastzit in jouw lichaam en neem de tijd om hier aandachtig bij stil te staan, zodat jij (op jouw eigen tempo) meer ruimte kan geven aan deze gebieden.